Пам’ятка пацієнту: правила спілкування з сімейним лікарем

медики фото

Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги опублікував Пам’ятку пацієнту, яка містить правила для мешканців Приірпіння щодо отримання консультації сімейного лікаря за мобільним телефоном.

Згідно з Пам’яткою,

•  Телефонувати лікарю за персональним корпоративним номером можна лише з питань отримання медичної консультації.

•  Консультацію сімейного лікаря можуть отримати лише ті пацієнти, які підписали декларацію на обслуговування. Якщо такої угоди немає, лікар має право припинити розмову та покласти трубку.

•  Телефонувати можна лише в робочі дні та години, а саме – по будням з 8.00 до 20.00 год, у суботу можна зателефонувати з 8.00 до 14.00 в амбулаторію та дізнатися телефон чергового лікаря. У вихідні, святкові дні та нічний час лікар має право відключити робочий мобільний телефон.

•  Якщо пацієнт зателефонував, але лікар в цей час веде прийом і не може проконсультувати, медсестра зафіксує звернення і впродовж години лікар зателефонує. Якщо пацієнту не зателефонують, можна ще раз передзвонити і нагадати про своє питання.

•  Щодо графіку прийому сімейних або вузькопрофільних лікарів, інших організаційних питань, краще телефонувати на номер телефону амбулаторії або скористатися онлайн-послугами сайту Helsi.me.

Нагадуємо, раніше ITV опублікувало усі номери корпоративних мобільних телефонів сімейних лікарів, які працюють у  Приірпінні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300