Педагог із Ірпеня візьме участь у міжнародній конференції вчителів у Нідерландах

Photoeditorsdk Export 2019 11 14t161120.689

Номінантка цьогорічної загальнонаціональної премії «Вибір серцем», керівник ірпінського Інклюзивно-ресурсного центру Діна Тимошенко-Ушакова вирушила в Нідерланди на міжнародну конференцію для вчителів. Про це повідомляється на Facebook-сторінці телепроєкту «Право на освіту», частиною якого є номінація «Вибір серцем».

«Новий напрямок проєкту «Право на освіту» – освітні подорожі – розпочато! З нами в Нідерланди вирушають Сергій Петрович із ТОП-10 премії найкращих вчителів «Global Teacher Prize Ukraine» і три неймовірні вчительки з номінації «Вибір серцем» – Надія Весніна, Ірина Тернова та Діна Тимошенко-Ушакова. Разом з куратором проєкту Наталією Мосейчук ми відвідаємо конференцію для вчителів у Роттердамі – 2nd International Conference on Teaching, Learning and Education!» – йдеться в повідомленні.

Учасники форуму дізнаються, «як у Нідерландах вчать дітей у школах та чи є освіта для маленьких пацієнтів у лікарнях».

Поїздка відбувається за підтримки благодійних фондів, Міністерства закордонних справ України та Посольства України в Королівстві Нідерландів.

Нагадаємо, Діна Тимошенко-Ушакова увійшла до числа 12 учасників номінації «Вибір серцем», обраних серед трьох тисяч претендентів – фахівців із інклюзивної освіти з усієї України. За результатами інтернет-голосування вона посіла сьоме місце в загальнонаціональному рейтингу.

«”Право на освіту” – соціальний проєкт телеканалу «1+1» за кураторства Наталії Мосейчук, покликаний пришвидшити реформи в галузі освіти. У 2019 році Наталія Мосейчук, куратор премії вчителів “Global Teacher Prize Ukraine”, як і в минулі два роки, оголосила власну номінацію “Вибір серцем”. Мета цієї номінації – знайти вчителів, які знаходять час, сили та натхнення і навчають маленьких пацієнтів у медичних установах», – зазначається на сайті телеканалу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300