«Планета Пластик» привезла ірпінським медикам засоби індивідуального захисту (відео)

Маски, антисептики, захисні окуляри, рукавички та інші засоби індивідуального захисту передала Ірпінському центру первинної медико-санітарної допомоги компанія «Планета Пластик».

Тетяна Шорохова, керівниця служби управління персоналом компанії «Планета Пластик»:
«»Планета Пластик» бере активну участь у суспільному житті міста Ірпеня. У кризові часи ми не стоїмо осторонь і сьогодні вирішили надати благодійну допомогу поліклініці міста Ірпінь».

Дмитро Артеменко, юрист Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги:
«Наше підприємство звернулося до певних наших спонсорів, найбільших господарників нашого міста з проханням допомогти нам, як хто може. Тому от звернулися до ТОВ «Планета Пластик»».

Андрій Левківський, директор Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги:
«Це наші партнери, які приходять нам на допомогу в тяжку хвилину. Цього разу вони забезпечили нас необхідними засобами індивідуального захисту, які ми використовуємо в наших амбулаторіях: це і маски, і рукавички, і захисні екрани. Також була фінансова допомога на наш благодійний рахунок».

Через особливо велике навантаження на медичні заклади в умовах «червоної зони» знову суттєво зросла потреба в засобах індивідуального захисту. На їх закупку витрачаються значні кошти, тому будь-яка матеріальна чи нематеріальна допомога поліклініці та міським амбулаторіям зараз дуже актуальна.

Андрій Левківський:
«Захисні засоби індивідуального захисту витрачаються з шаленою швидкістю. Ми не завжди встигаємо їх закуповувати, і не завжди тих коштів, які в нас є на рахунках, вистачає, щоби вчасно забезпечувати наші потреби. Тому ми звертаємося до наших благодійників, до наших партнерів, які працюють у місті Ірпінь, і вони відгукуються».


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300