«Планета Пластик» розкрила секрет якості зернових рукавів «Harwell» (відео)

На сучасному ринку полімерних виробів за умов жорсткої конкуренції якість продукції залишається домінуючим фактором.  Саме тому на «Планеті Пластик» уже понад 10 років функціонує система управління якістю, підтверджена сертифікатом відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001.  

Тетяна Скуміна, інженер із якості ТОВ «Планета Пластик»:
«Діяльність підприємства спрямована на постійне поліпшення виробничих процесів та максимальне задоволення очікувань і вимог споживачів. Ми знаходимось у постійному русі для досягнення наших цілей».

Один із головних продуктів «Планети Пластик» — зернові рукави торгової марки «Harwell». Вони проходять лабораторний контроль на всіх стадіях виробництва. Підприємство проводить жорсткий відбір постачальників сировини. Контроль за її якістю починається вже при розвантаженні: працівники лабораторії роблять відбір проб сировини з мішка безпосередньо зі складу.

Оксана Єфімова, начальник ВТК і лабораторії ТОВ «Планета Пластик»:
«Перевірені показники порівнюються з даними сертифіката, яким супроводжується кожна партія сировини, і далі вона відпускається у виробництво — у разі відповідності цих показників».   

Сировина перевіряється за такими показниками, як щільність і в’язкість. Завдяки цьому визначають, яку саме рецептуру застосовувати у виробництві. Наступним етапом є контроль за параметрами виробничого процесу. І фінальна стадія — тестування  готової продукції — зернових рукавів. Вимірюється їхня міцність та еластичність.

Марія Мерцалова, контролер якості ТОВ «Планета Пластик»:
«Міцність на розрив: ми прикладаємо механічне зусилля, щоби зруйнувати зразок плівки для того, аби зрозуміти, яке зусилля витримує плівка, тобто наскільки вона стійка до розриву. Паралельно вимірюємо деформацію: наскільки зразок видовжився в процесі вимірювання — у скільки разів від початкового, вихідного розміру».     

Лише після такого детального лабораторного контролю зернові рукави «Планети Пластик» йдуть на ринок полімерних виробів. Тому зберігати  в них зернові, силос чи сінаж не лише економічно вигідно, а й надійно. Адже вони витримують тиск більше трьох тонн на один квадратний метр і температуру від —50˚С до +50˚С. А служать до 24 місяців.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300