«Планета Пластик» запустила нову лінію з виробництва поліетиленової труби (відео)

Сьогодні споживач хоче купувати якісний, а головне – екологічно безпечний товар. Аби відповідати тренду, сучасне підприємство має впроваджувати новітні технології та оновлювати обладнання. Нещодавно один із провідних виробників поліетиленових труб в Україні – завод «Планета Пластик» – розширив свій парк інноваційного обладнання і запустив нову трубну лінію.

Володимир Лаврук, начальник ділянки з виробництва поліетиленової труби:
«У нас уже є лінія з виробництва поліетиленової труби діаметром від 160-го по 630-й – це «Krauss Maffei». Також маємо нову лінію китайського виробника – компанії «Liansu», яка добре себе зарекомендувала».

На заводі постійно вдосконалюють техніку і технології виробництва для поліпшення якості продукції та підвищення екологічності як продукції, так і виробництва. У квітні цього року вся продукція заводу «Планета Пластик» отримала екологічний сертифікат. Перевірено – труби виробництва «Планети Пластик» не виділяють у навколишнє середовище таких небезпечних речовин як формальдегід, бутанол, ізобутанол, пропанол, ізопропанол і ацетон, тому є безпечними для здоров’я людини та довкілля.

Нову лінію придбали у компанії «Liansu». У вересні її змонтували, а 15 жовтня випустили стартову партію нової продукції. Ця лінія виробляє труби діаметром від 50 до 250 мм, які призначенні для переміщення газу та води.

Володимир Лаврук:
«Звичайно, всі процеси автоматизовані, ведеться автоматичний контроль подачі матеріалу, його витрат, відстеження питомої ваги, що безпосередньо впливає на якість продукції, яка випускається».

Поліетиленові труби вигідно відрізняються від металевих: вони не піддаються корозії, стійкі до всіх мінеральних кислот і лугів, зручні в монтажі, легко зварюються, а термін служби становить майже 100 років. На сьогодні вони вважаються одними з найкращих не лише в Україні, а й далеко за її межами.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300