Побратимом Ірпеня стане півмільйонне мексиканське місто

Photoeditorsdk Export

Побратимом Ірпеня стане півмільйонне мексиканське місто Тлахомулько. Домовленості про це було досягнуто під час онлайн-зустрічі Ірпінського міського голови Олександра Маркушина з мером Тлахомулько Сальвадором Заморою.

«Продовжуємо розширювати кордони нашої міжнародної співпраці. Вчора ввечері мав результативну розмову з мером мексиканського міста Тлахомулько Сальвадором Заморою. Розповів йому про Ірпінь, наших відважних мешканців та щоденну роботу, яка зараз ведеться із відновлення пошкодженої інфраструктури. Приємно, що навіть за тисячі кілометрів за океаном знають про наше горе і готові підставити своє плече допомоги… Домовилися із паном Сальвадором рухатися у напрямку розвитку нашої співпраці та невдовзі підпишемо меморандум про побратимство наших міст», – розповів Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що Тлахомулько – велике місто, в якому мешкає майже пів мільйона людей. Це потужна промислова база, яка успішно розвивається завдяки розташуванню в місті відомого міжнародного аеропорту Гвадалахара.

«Дякую за організацію нашої онлайн-зустрічі народному депутату України Івану Шинкаренку, члену Палати депутатів Мексики Саломону Черторівскі та Посольству України в Сполучених Штатах Мексики», – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, на початку серпня депутати Ірпінської міськради проголосували за укладання угоди про співробітництво й партнерство між Ірпенем та американським містом Маямі. У Маямі таке ж рішення прийняли наприкінці липня. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300