Поліцейські та бійці тероборони виявили в Ірпені три незаконні гральні заклади (відео)

Photoeditorsdk Export (1)

Сьогодні територіальна оборона Ірпеня спільно з Головним управлінням Національної поліції в Київській області проводить відпрацювання оперативної ситуації в місті. У відпрацюванні беруть участь понад 200 поліцейських і учасників тероборони. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці мер Ірпеня, командир добровольчого формування Ірпінської громади Олександр Маркушин.

«Заздалегідь перепрошую за певні незручності, які можуть виникнути, але враховуючи воєнний стан у країні, ми повинні скоординувати з відповідними органами боротьбу з диверсійно-розвідувальними групами, незаконною торгівлею алкогольними напоями, порушенням комендантської години, незаконним ігровим бізнесом та іншими порушеннями. Правопорядок є основою безпеки для жителів Ірпеня, над чим ми й працюємо», – зазначив міський голова.

Він також повідомив, що за пів години від початку відпрацювання було виявлено три нелегальні зали з гральними автоматами. В одному з приміщень, розташованому на вулиці Центральній, три тижні тому поліція вилучила всю техніку, але організатори підпільного «бізнесу» відновили свою незаконну діяльність.

«Хочу, щоб усі зрозуміли раз і назавжди: в нашому місті не місце гральному бізнесу!» – наголосив мер.

Нагадаємо, в ході рейдів в Ірпені, проведених правоохоронцями й бійцями тероборони 18 червня, було викрито п’ять нелегальних гральних закладів і виявлено шість магазинів, які порушували правила торгівлі алкоголем. Також учасники рейдів зафіксували 35 порушень комендантської години. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300