Поліція Ірпеня отримала нового керівника (відео)

В Ірпені новий керівник поліції – полковник Валерій Євтушенко. Сьогодні його представив особовому складу міськвідділу начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Він (Євтушенко – ред.) тривалий час працював на Київщині, у тому числі на Макарівщині. Був тут керівником слідства. Останній час проходив службу керівником поліції Києво-Святошинського району», – сказав Нєбитов.

Він охарактеризував Валерія Євтушенка як серйозного фахівця в розслідуванні кримінальних проваджень і висловив сподівання, що стан досудового розслідування в ірпінському підрозділі поліції вийде на новий рівень.

«Продовжимо все позитивне, що розпочато, в рази його розвинемо. Я думаю, все буде добре, не підведемо», – сказав під час представлення новопризначений головний поліцейський Приірпіння.

Свій перший день на новому робочому місці він присвятив вивченню оперативної обстановки та знайомству з підрозділом.

«Я прийшов із Києво-Святошинськьго відділу поліції – зрозуміло, що там украй складна ділянка. Ірпінь також не є легкою прогулянкою, тут є достатньо роботи, достатньо злочинів, які треба розкривати, є конфліктні ситуації в плані забудов. Будемо всі ці ситуації вивчати й давати їм принципову юридичну оцінку», – зазначив Євтушенко в розмові з журналістом ITV.  

Уже колишній начальник Ірпінської поліції Олег Петренко залишає посаду за власним бажанням. Продовжить службу в Броварах.

«Залишайтеся людьми, поважайте перш за все себе. Повертайтесь обличчям до людей, і люди почнуть вам вірити й поважати», – сказав колишнім підлеглим Олег Петренко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300