Поліція розшукала викрадений в Ірпені автомобіль

Photoeditorsdk Export 2020 01 06t165021.914

Співробітники поліції оперативно розшукали автомобіль, викрадений в Ірпені. Викрадачем виявився чоловік, який перебував у розшуку за раніше скоєні злочини. Про це сьогодні, 6 січня, повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.   

«До поліції Київщини надійшло повідомлення від жительки міста Ірпінь про те, що співмешканець наніс їй тілесні ушкодження, після чого зник на авто «Мазда» у невідомому напрямку. Оперативний черговий Головного управління поліції столичної області негайно орієнтував усі задіяні поліцейські наряди Київщини, столиці, суміжних областей. Для затримання зловмисника керівник поліції області Андрій Нєбитов одразу ввів у дію поліцейську операцію «Перехоплення», – розповідається в повідомленні.

За допомогою системи «Безпечне місто» правоохоронці швидко встановили місцеперебування автомобіля в Києві. Викрадача затримали. Ним виявився 33-річний киянин, який упродовж майже двох років розшукувався поліцейськими столиці за крадіжки та шахрайства.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300