Поліція розшукує свідків розстрілів, вчинених окупантами в Ірпені (фото)

Photoeditorsdk Export (6)

Головне слідче управління Національної поліції України розшукує людей, які володіють інформацією про низку злочинів, скоєних російськими окупантами в Ірпені. Про це повідомляє телеграм-канал «Воєнні злочини в м. Ірпінь».

Зокрема, правоохоронці просять відгукнутися свідків розстрілу автомобіля таксі («Ontaxi») марки «Hyundai», держномер КА 5691 ЕН, який відбувся на вул. Університетській біля будинку №2-Ф/4. У результаті цього злочину загинула сім’я Гурінових разом із шестимісячним немовлям та водій автомобіля Зураб Григорян.

Також слідчі шукають очевидців розстрілу автомобіля «Mitsubishi Colt», номер ВВ 0220 ВМ, який відбувся 5 березня ц. р. близько 14:00  на перехресті вулиць Лисенка та Давидчука. У цьому випадку жертвами стали двоє людей – Є.Н. Крайдман та О. Крайдман.

Крім того, поліцейські розшукують людей, які мають інформацію про інші розстріли, вчинені російськими військовими на вул. Університетській, Пушкінській, Чехова, Давидчука, Київській, Соборній,  Лисенка, Лермонтова та прилеглих вулицях.

Зв’язатися зі слідчими можна, залишивши коментар на телеграм-каналі «Воєнні злочини в м. Ірпінь» або зателефонувавши на номер +380680461655.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300