Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нічної ДТП в Приірпінні

Photoeditorsdk Export 2021 02 10t153901.857

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вночі між Ворзелем і Бучею, правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Про це повідомив відділ комунікації поліції Київщини.

Санкція статті передбачає штраф від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеженням волі до 3 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

У повідомленні зазначається, що «водій авто GMC не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем MAN; внаслідок зіткнення водій та 2-є пасажирів автівки GMC 20 та 21-річного віку доправлені до медичного закладу з різними травмами, один з них в тяжкому стані».

На місці події події працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції та медики.

Нагадаємо, як повідомлялося на сторінці dtp.kiev.ua у фейсбуці, джип GMC їхав на великій швидкості – щонайменше 140 км/год., а постраждалі молодики були в стані сп’яніння.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300