Поліція впіймала зловмисників, які в центрі Ірпеня пограбували людину з інвалідністю (відео)

Photoeditorsdk Export (71)

Поліцейські розшукали й затримали грабіжників, які в центрі Ірпеня побили чоловіка з інвалідністю й відібрали в нього смартфон. Викрадений ґаджет правоохоронці теж знайшли й повернули власникові. Про це повідомив Ірпінський відділ поліції.

Інцидент стався на подвір’ї будинку на вулиці Шевченка. Молодий чоловік на ім’я Євген сидів на лавці й читав завантажену в смартфон книгу. Пристрій він придбав у кредит. Один із грабіжників підійшов до нього ззаду, вдарив у потилицю, схопив смартфон і побіг. Євген кинувся за ним, але другий зловмисник зробив йому підніжку; чоловік упав і розбив обличчя.

Потерпілий звернувся до працівників «Муніципальної варти», які відвезли його до лікарні, та повідомив про пограбування поліцію.

Правоохоронці вийшли на слід зловмисників і затримали їх. Вік затриманих – 25 і 14 років. Одного з них упіймали аж на Черкащині, куди той утік, аби уникнути відповідальності. За словами злочинців, вони подумали, що Євген п’яний, тому й вирішили пограбувати, розраховуючи на те, що він їх не запам’ятає.

Грабіжники встигли продати викрадений смартфон, проте поліцейські його знайшли, вилучили в нового господаря й повернули власникові.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300