Посольство України в Чехії передало Ірпеню чотири генератори (відео)

Ірпінь щодня посилює свою енергетичну незалежність. Цього разу на підтримку громади прибули ще чотири генератори.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Цю допомогу нам надало українське посольство в Чехії, і компанія «Горизонт» їх (генератори – ред.) закупила. Сьогодні ми їх розвантажуємо, перевіряємо, робимо пусконалагодження. Це європейські генератори. Я вважаю, вони якісні. І я впевнений, що вже на цьому тижні вони будуть працювати на нашу Ірпінську громаду».

Генератори потужністю від 45 до 75 кВт розподілять на дві школи міста, установлять також в одній із котелень Теплоенергопостачу; ще один працюватиме на Ірпіньводоканалі.

Олександр Маркушин:
«Ми щиро дякуємо посольству України в Чехії та товариству «Горизонт». Це дуже цінний подарунок до Нового року нашій громаді. Дуже-дуже дякую від себе і від нашої Ірпінської громади».

Нагадаємо, минулого тижня Ірпінь отримав великий промисловий дизель-генератор від посольства України в Австрії. Трохи раніше на потреби громади три невеличкі побутові генератори передала Іспанія. А загалом за цей місяць від благодійників надійшло більше 15 генераторів різної потужності, які вже працюють на об’єктах інфраструктури громади.


Підписуйтеся на 
Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300