Постачальники газу оприлюднили ціни на лютий

Natural Gas Burning On Kitchen Gas Stove In The Dark. Panel From Steel With A Gas Ring Burner On A Black Background, Close Up Shooting

Компанії-постачальники газу оприлюднили ціни на блакитне паливо для населення, які діятимуть у лютому, повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.

«Мешканці Київського регіону отримали можливість обирати собі постачальника газу – майже усі газопостачальні компанії оприлюднили свої ціни на лютий. Станом на 28 січня тарифи на лютий оприлюднили більше 50 компаній. Ціни вказані з ПДВ, але без урахування вартості розподілу», – зазначається в повідомленні.

Зокрема, ТОВ «Київоблгаз збут», яке наразі домінує на ринку Київщини, пропонує своїм клієнтам купувати газ за ціною 6,99 грн на кубометр. Тариф «Нафтогазу» – 6,86 грн. Повний перелік цін від газопостачальників України опубліковано на сайті «Газотека».

Нагадаємо, 18 січня уряд установив граничну ціну на газ для побутових споживачів на рівні 6,99 грн за кубометр. Вона діятиме до завершення опалювального сезону або до кінця карантину. 

Як повідомлялося, Антимонопольний комітет України розпочав справи щодо ТОВ «Київоблгаз збут» та ще п’яти газопостачальних компаній, які встановлювали завищені ціни на газ для населення. В АМКУ заявили, що дії цих компаній «містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольними (домінуючим) становищем на ринку». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300