Пожежник із німецького міста Борна відвідав Ірпінь і взяв участь у тренуванні ірпінських колег

242611707 4734153523275009 406805152461936407 N

Ірпінь відвідав представник добровільної пожежної частини німецького міста Борна Стів Мейлінг. Він, зокрема, взяв участь у тренуванні ірпінських пожежників. Про це повідомила радниця міського голови Ірпеня з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.

«У нас був дуже вражаючий і гарний день з нашим гостем з міста-побратима Ірпеня – великого районного міста Борна. Стів Мейлінг приїхав до Ірпeня спеціально, щоб відвідати наше місто та друзів – ірпінських пожежників. Ми дякуємо Стіву за його час, відданість і бажання тренуватися. Сподіваюся, він збереже приємні спогади про сьогоднішні тренування», – написала Оксана Сулима на своїй сторінці у фейсбуці.

«Два роки тому Ірпінь та Борна успішно здійснили два чудові проєкти для ірпінської пожежної частини та добровільної пожежної частини міста Борна. Під час пандемії наші учасники продовжували підтримувати контакт та планували подальшу співпрацю», – нагадала радниця мера Ірпеня.

Як повідомлялося, за підтримки борнських пожежників в Ірпені два роки тому почали організовувати добровільну пожежну дружину. Найкращі ірпінські добровольці пройшли стажування в Німеччині. Зараз члени дружини проходять навчання на базі 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини в Ірпені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300