Працівники «Муніципальної варти» надали допомогу водійці автомобіля, який перекинувся на Новоірпінській трасі (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 12t104128.952

Співробітники ірпінського КП «Муніципальна варта» стали очевидцями дорожньо-транспортної пригоди на Новоірпінській трасі та надали допомогу кермувальниці автомобіля, який перекинувся. Про це розповідається на сторінці підприємства у фейсбуці.

«Повертаючись на службовому автомобілі зі станції технічного обслуговування, працівники «Муніципальної варти» стали свідками того, як під час виконання маневру обгону на автошляху Р 30 (Новоірпінська траса) водійка легкового автомобіля «Citroën» не впоралась з керуванням, внаслідок чого її автомобіль занесло на дорозі і він з’їхав у кювет та перекинувся на дах. Співробітники «Муніципальної варти» зупинились та допомогли водійці вибратися із салону. На щастя, ушкоджень зазнала лише автівка, жінка-кермувальниця у ДТП не постраждала — спрацювали подушки безпеки», – зазначається в повідомленні.

Інспектори «Мунварти» разом із іншими водіями, які зупинилися біля місця аварії, за допомогою буксирувального троса поставили легковик на колеса й витягли його з кювету.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300