Правоохоронці та їхні чотирилапі колеги завітали до ірпінських ліцеїстів

Photo 2023 04 10 09 34 22

До учнів Ірпінського академічного ліцею «Мрія» приїхали поліцейські-кінологи зі своїми вихованцями. Кінологи разом із вівчарками Вайдою, Бентлі та Дайкірі показали школярам прийоми пошуку, виконання команд, трюки та навіть фокуси.

Як зазначають у Кінологічному центрі, це вже не перша зустріч учнів ліцею «Мрія» з чотирилапими поліцейськими.

«Так вже кілька місяців поліцейські співпрацюють з Ірпінським академічним ліцеєм «Мрія». Разом із чотирилапими напарниками вони відвідують дітлахів, що навчаються у закладі, серед яких багато хто пережив окупацію, був позбавлений домівки, переїхав із більш небезпечних регіонів або втратив одного чи обох батьків», — розповіли в Кінологічному центрі поліції Київської області.

Вкінці зустрічі ліцеїсти подякували чотирилапим правоохоронцям за співпрацю і на знак вдячності подарували їм мішок сухого корму.

«Щиро дякуємо за надзвичайні емоції, які щоразу дарують діткам чотирилапі друзі!!! Завжди раді бачити вас у нашому дружньому колі!»,— подякували в ліцеї.

Нагадаємо, у березні кінологічний центр поліції Київської області, що в Ірпені, першим в Україні отримав чотири сучасні спецмобілі для перевезення службових собак. Такий подарунок передав кінологам Київщини фонд американця Говарда Баффета.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300