Представники іноземних ЗМІ відвідали камеру тортур у Бучі (відео)

Photoeditorsdk Export (2)

Представники іноземних ЗМІ відвідали камеру тортур у Бучі, де російські окупанти катували і вбивали містян. Відео з місця подій показав німецький телеканал «Deutsche Welle».

«До окупації це було складське приміщення в підвалі кемпінгу. На бетонних стінах залишилися сліди від куль. У доповіді ОБСЄ сказано, що російські війська катували ув’язнених водяними тортурами, прив’язуючи до дощок і силоміць напуваючи водою. Там були виявлені тіла чоловіків, одягнених у цивільний одяг. За словами місцевої влади, після відступу російських військ із Бучі наприкінці березня тут було знайдено щонайменше 426 тіл», – зазначають німецькі журналісти.

Нагадаємо, про камери тортур у Бучі йдеться у звіті Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), опублікованому в середині липня. У документі зазначається, що в одному з приміщень знайшли п’ятьох застрелених чоловіків зі зв’язаними за спиною руками. На тілах були опіки, синці та рвані рани. В іншому підвалі виявили тіла 18 чоловіків, жінок і дітей. Декому з них рашисти відрізали вуха, іншим виривали зуби. У звіті також йдеться про численні зґвалтування українських жінок і дівчат.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300