Проблемний електрокабель на вулиці Сковороди в Ірпені передали на баланс енергокомпанії

Photoeditorsdk Export 2021 08 30t114650.286

Безхазяйний електрокабель, який неодноразово ставав причиною знеструмлення ірпінського мікрорайону «Синергія», передали на баланс компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Про це повідомив міський голова Олександр Маркушин.

«Я з новинами для мешканців мікрорайону «Синергія» в Ірпені. Хочу повідомити, що процес передачі проблемного електрокабелю, що пролягає на вулиці Григорія Сковороди, на баланс «ДТЕК Київські регіональні електромережі» остаточно завершено. Відтепер саме оператор системи розподілу електричної енергії ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» є відповідальним за безперебійність електропостачання споживачам на вулицях Джерельна, Західна, Новооскольська, Мечникова, як це було й раніше», – зазначив мер на своїй сторінці в соцмережі.

«Хочу подякувати Будівельній групі «Синергія», яка спільно з адміністрацією міста зробили все, аби у кабеля, який роками був безхазяйним і приносив значні незручності місцевим мешканцям, нарешті з’явився фаховий власник. Також дякую усім, хто долучився до цього процесу!» – додав Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300