Програма «Мастер Шеф» обрала фільтри «Barrier» від «Ecosoft» своїм спонсором

Photo 2020 10 30 10 56 01

Фільтри-глечики «Barrier» від компанії «Ecosoft» стали спонсором 10-го сезону відомого кулінарного реаліті-шоу «Мастер Шеф». Цього року фільтри «Barrier» почали виготовляти в Україні та вони пройшли ребрендинг.

«Влітку 2020 року українські фільтри-глечики «Barrier» уперше стали на господарські полички супермаркетів. Це стало можливим завдяки приєднанню нашої компанії до світового лідера — європейського виробника найкращого обладнання з очистки води — австрійського холдингу «BWT-Group». І дуже приємно, що рейтингове телевізійне шоу «Мастер Шеф» обрало саме наш продукт своїм спонсором. Адже воду з фільтрів «Barrier» смачно і пити, і їжу варити!», — розповіла керівник відділу маркетингу компанії «Ecosoft» Олена Гайдак.

Впізнати саме український «Barrier» на полицях магазинів доволі просто: глечики продаються в білому упакуванні з лаконічним дизайном та яскравими акцентами, які підкреслюють функціональні особливості фільтра. Також серед інших фільтри-глечики «Barrier» вирізняються великим різноманіттям кольорів, широким діапазоном розмірів та детально продуманим дизайном.

«Аби проінформувати наших покупців про те, що фільтри виробляються в Україні, ми провели редизайн упаковки та змінили написання логотипу з кирилиці на латинку, тим самим акцентувавши увагу на тому, що ми є європейським виробником і міжнародним брендом», — каже Олена Гайдак.

На сьогодні фільтри-глечики є найпростішим способом швидко отримати очищену воду у себе вдома. Таку воду не лише корисно пити — її рекомендують для приготування чаю, кави та смачної і здорової їжі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300