ПРЯМА МОВА. Маркушин: цього року в Ірпені Дня міста не буде, зекономлені кошти підуть на медицину (відео)

Традиційного масового святкування Дня міста цього року в Ірпені на Київщині не буде. Про це журналістам ITV повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. За його словами, всі зекономлені кошти а йдеться про кілька мільйонів гривень будуть перенаправлені на боротьбу з коронавірусом, зокрема, на доплати медикам та закупівлю ліків.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми разом із нашою управлінською командою порадилися й прийняли, я вважаю, зважене рішення: не святкувати День нашого міста, а всі кошти, які були на це передбачені, спрямувати на медицину – на первинну ланку медицини та на «вторинку».

Сьогодні відбулося засідання Державної комісії ТЕБ та НС. Голова Київської обласної адміністрації запросив нас на цю нараду, і ми теж із ним поспілкувалися з цього приводу. Він мене підтримав і сказав: «Це дійсно недоречно на даний час святкувати День міста». Я теж вважаю: неможливо святкувати, коли є ця пандемія, ця біда в Україні. І краще всі кошти ми будемо спрямовувати на медицину – на фінансування доплат нашим лікарям і на ліки. Ми планували витратити декілька мільйонів гривень на День міста, на відзначення наших мешканців, але на сьогоднішній день ми всі ці кошти перенаправимо на медицину. Головне, щоб наші мешканці були всі здорові. А День міста ми в наступному році відсвяткуємо вдвічі потужніше і краще, ніж планувалося».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300