Прийом заявок від ірпінських ОСББ на одержання підтримки від міста продовжили на місяць

Nbzi0wsjolev8rbslmtlzrrkijkgcp525z

Виконавчий комітет Ірпінської міськради продовжив майже на місяць прийом документів від об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) для участі в конкурсі на отримання з міського бюджету співфінансування підготовлених ними проєктів. Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні виконкому.

«Продовжуємо строк подання заявок до 10 травня включно. Відповідно конкурсна комісія при виконавчому комітеті має до 22 травня розглянути подані заявки та надати на затвердження в установленому законом порядку перелік об’єктів, які будуть відібрані конкурсною комісією», – зазначив перед голосуванням керівник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Сергій Канюра.

Фінансова допомога для реалізації ініціатив, важливих для мешканців багатоквартирних будинків, надається відповідно до міської Програми підтримки ОСББ і ЖБК на 2019–2021 роки.

Нагадаємо, як повідомляв раніше радник мера Ірпеня, заступник голови комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства Андрій Літвинов, у 2021 році змінилося співвідношення часток співфінансування проєктів: тепер 70% забезпечує місто (досі було 50%). Цьогоріч на проєкти ОСББ і ЖБК з міського бюджету виділено 1 млн грн.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300