Пий каву – твори добро: в Ірпені пройде благодійна акція

Dyzayn Bez Nazvy 10 940x420

4 травня у кавярні «Франс.уа» в Ірпені пройде благодійна акція на підтримку хворого на лейкоз маленького мешканця Приірпіння Давида Галушка. Кошти виручені від продажу кави у цей день підуть на лікування хлопчика.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди спят и ребенок

Акція #чашка_кави_врятує_життя у кав’ярні «Франс.уа» триватиме з 10:00 до 17:00. Кожен, хто прийде у цей час і придбає ароматний напій долучиться до благодійного збору коштів для допомоги Давидові Галушкові.

«Зазвичай нам здається, що одна людина не може нічого вдіяти, коли опиняється перед великою бідою. Але це не так! Кожен окремо і всі ми разом – сила. Кожна філіжанка кави – це надзвичайна допомога сім’ї Давида. Ми дуже просимо пам’ятати про це і, прогулюючись, цієї суботи по Центральній площі Ірпеня, завітати до кав’ярні «Франс.уа»  та долучитися до нашої акції», — зазначила голова Ірпінської молодіжної громадської ради Ніколетта Вільчинська.

Давидові Галушкові всього два роки. Цієї зими батьки почули про страшний діагноз сина – гострий монобластний лейкоз. Лікування дуже дороговартісне і непідйомне для родини, тому Ірпінська молодіжна громадська рада закликає не бути байдужими і допомогти Давидкові.

Допомогти родині можна також особисто перерахувавши кошти: карта Приватбанку, 5168 7450 1214 2029, Олена Галушко (мама Давида).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300