У Карпатах травмувалася лижниця з Ірпеня

Slavske Ski Kurort 10.jpg.dbc03f2f287ff34d3a09bbc16a63af33

Рятувальники надали допомогу ірпінчанці, яка травмувалася на лижній трасі на горі Високий Верх у Карпатах. Про це повідомило сьогодні Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

«5 січня рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи на лижних трасах гори Високий Верх надали допомогу травмованій туристці-лижниці 1968 року народження з м. Ірпінь, що отримала травму руки», – зазначається в повідомленні.

Працівники ДСНС нагадали любителям катання на гірськолижних трасах правила безпеки: дотримуватись безпечної швидкості, яка дає можливість зробити додатковий маневр, щоб уникнути зіткнення; не зловживати спиртними напоями, адже від алкоголю реакція сповільнюється в рази; одягати захисне спорядження.

Гора Високий Верх належить до масиву Сколівські Бескиди, вона розташована між селами Волосянка і Верхня Рожанка Стрийського району. Висота гори – 1242 метри над рівнем моря.

Нагадаємо, в серпні минулого року рятувальники відшукали двох туристів із Ірпеня, які вночі заблукали в Карпатах на горі Хом’як (Івано-Франківська область).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300