Рік тому Товариство «Відважних» подарувало Ірпеню пам’ятник Мамі

Edc5641e472f101b0dfe0a2e125cb3cc38c62337

Рівно рік тому, у грудні 2021 р., Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» із ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка організували спорудження пам’ятника Мамі та облаштування однойменного сучасного скверу в Ірпені на вулиці Новооскольській. Про це повідомляє сайт ТОВ «Відважних».

«Сквер був облаштований надшвидкими темпами – з місцями для відпочинку, з озелененням,  пішохідними доріжками та навіть окремою зоною для вигулу собак. При вході до скверу встановили пам’ятник Матері з дитиною на руках, авторами якого є скульптори Крупін Роман Олександрович та Озіровський Михайло Омелянович. Як зазначили скульптори, пам’ятник виготовлено з сучасного якісного матеріалу», – йдеться в повідомленні. 

За словами митців, ця скульптура була їхньою спільною ідеєю, образ Матері вони «хотіли зробити життєрадісним та легким».

«Минув рік – рік героїзму та боротьби, рік відважних людей та десятків тисяч надій. За цей складний рік пам‘ятник Мамі став уособленням жіночої відважності, вірності своїй родині, дітям та Україні», – цитує сайт слова Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

У Товаристві «Відважних» нагадали, що раніше його засновники Володимир Карплюк і Володимир Співак профінансували виготовлення та встановлення в центрі Ірпеня сучасного пам‘ятника Тарасу Шевченку.

«Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками Товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Лише в минулому році Товариство «Відважних» на 9 місяців раніше здало житловий комплекс «Central House» та на 11 місяців раніше вручило ключі від власних квартир інвесторам житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом Товариство презентує в Ірпені новий житловий комплекс», – зазначається на сайті.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300