Робоча група з відбудови Ірпеня провела першу онлайн-зустріч

Photoeditorsdk Export (2)

30 квітня в онлайн-форматі відбулася проанонсована раніше головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком зустріч робочої групи з відбудови міста. Про це розповіла на своїй фейсбук-сторінці депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло.

Вона зазначила, що в «ресурсній» розмові на платформі «Irpin reconstruction summit» узяли участь досвідчені урбаністи, інженери, кошторисники, представники будівельних компаній і проєктувальних агентств, компаній, які впроваджують енергоефективні, енергоощадні та інклюзивні технології, а також активні мешканці міста, які хочуть допомогти якомога швидше відбудувати Ірпінь.

«Впевнена, це спілкування допоможе залучити значну кількість ресурсів, «голів та рук» до процесу відбудови міста Ірпінь. Закликаю усіх представників вищезазначених професій та підприємців відгукнутися та приєднатися до проєктних груп, що уже почали працювати над створенням проєктної документації, прорахунків втрат та кошторисів для відбудови Ірпінської громади», – зазначила депутатка.

«Ірпінь – місто-герой, яке вберегло Київ. Разом із вами ми повернемо йому його статус «Місто спорту», «Місто парків», «Місто для життя»!» – додала Оксана Нечитайло.

Нагадаємо, раніше Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк запросили архітекторів, дизайнерів, проєктувальників, транспортників та спеціалістів із міського планування з Європи та Америки приєднатися до робочої групи зі сталої відбудови Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300