Розслідування підпалу автомобіля Слюсаренка стане тестом на профпридатність для прокуратури – Володимир Карплюк

Photoeditorsdk Export 2020 02 05t134139.618

Результативність розслідування справи щодо спалення автомобіля депутата Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя» Богдана Слюсаренка стане тестом на професійну придатність для керівництва прокуратури Ірпеня й Києво-Святошинського району. Про це заявив лідер «Нових облич» Володимир Карплюк.

«Це чергова погроза для Богдана, який бореться проти окупації Коцюбинського Києвом. Це розправа за те, що саме він заявив до прокуратури про розкрадання бюджетних коштів екс-селищною головою Ольгою Матюшиною. І це тест на професійну придатність керівництва прокуратури Ірпеня та прокуратури Києво-Святошинського району», – йдеться в заяві Карплюка, опублікованій на його сторінці у фейсбуці.

«Якщо ви не в стані розкрити цей злочин проти політичного та громадського діяча, якщо ви не в змозі довести до суду справу про розкрадання коштів селищного бюджету Коцюбинського командою Матюшиної-Федорів – йдіть з посади. Адже це не перше спалення авто та пошкодження майна людей, які мають позицію. Адже це не перше кримінальне провадження, яке ви хотітимете закрити наступного ж дня без проведення слідчих дій», – звернувся політик до прокурорів.

За його словами, «політична партія «Нові Обличчя» вимагає публічного звіту про хід розслідування резонансних злочинів в Ірпені та Приірпінні від прокурора Ірпеня на одній із найближчих сесій Ірпінської міської ради».

Нагадаємо, автомобіль депутата Ірпінської міськради та члена виконкому Коцюбинської селищної ради Богдана Слюсаренка згорів сьогодні близько 4.40 біля будинку в Коцюбинському, де мешкає депутат. Знищена й автівка, яка стояла поруч – на неї перекинувся вогонь. За словами Слюсаренка, поліцейські експерти вважають причиною загорання умисний підпал.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300