«Руда ворона» запрошує на Всеукраїнський театральний фестиваль «Маленький принц» (відео)

У творчому просторі «Руда ворона» на вулиці Мечникова, 11 шумно, весело і творчо, як ніколи. Окрім занять, тут повним ходом готуються до Всеукраїнського театрального фестивалю для дітей та молоді «Маленький принц».

Анна Король, засновниця та керівниця творчого простору «Руда ворона»:
«Такі фестивалі є, але їх дуже небагато, і виникло бажання зробити самим такий фестиваль, на якому з’являлись би крила і в дітей, і в керівників колективів – узагалі, в усіх учасників».

Фестиваль проходитиме в Ірпені 5 та 6 червня. На нього запрошують театральні колективи з усієї України. Крім основної програми, учасників очікують пригодницький квест Ірпенем, круглий стіл і творча лабораторія.

Анна Король:
«Також ми запросили журі, яке має стосунок до театру й до театрального мистецтва, і зможе дати дуже повний зворотний зв’язок кожному учаснику, провести майстер-класи, які, я впевнена, учасники запам’ятають і багато корисного візьмуть для себе».

Спеціально до фестивалю вихованці «Рудої ворони» готують нову виставу «Маленький принц». І залюбки діляться враженнями, які переповнюють їх під час роботи над спектаклем.

Стефанія Ларіонова, акторка, грає роль Маленького принца:
«Момент, у який, мабуть, найбільше хочеться вкластися і розповісти дуже від душі – це монолог, коли Маленький принц розповідає про квіти, про свою троянду льотчику».

Варвара Нікуліна, акторка, грає роль Лиса:
«Я буду трішки бігати й говорити йому (Маленькому принцу ред.) про різні такі філософські речі… Наприклад, що друзів не купиш у магазині».

Анна Клюшева, акторка творчого простору «Руда ворона»:
«Очікую, що ми дуже круто виступимо, покажемо себе, що ми здивуємо тих, хто буде сидіти в залі, суддів, і візьмемо перші місця, гран-прі!»

Фестиваль відбудеться за сприяння Ірпінської міської ради та спонсорської підтримки «Global Development» і товариства «Відважних». 

Анна Король:
«Ми запрошуємо всіх, усі дитячі колективи України 5–6 червня на Всеукраїнський фестиваль для дітей «Маленький принц». Дуже всіх чекаємо і постараємося зробити його незабутнім. Приїжджайте в місто Ірпінь!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300