Секрет чистої побутової води від компанії «Ecosoft» (відео)

Яка господиня не знає про вапняковий наліт та жовті плями на сантехніці? У компанії «Ecosoft» кажуть: тільки та, в домі якої встановлено комплексну систему фільтрації побутової води. Саме такі спеціальні фільтри пом’якшують воду, роблять її безпечною і комфортною для використання вдома.

Антон Батюк, менеджер з продажу компанії «Ecosoft»:
«Ці системи будуть вирішувати дане питання, вони будуть корегувати домішки у воді, а саме позбавляти від них, і ми будемо мати дійсно якісну воду, позбавлену кальцію, магнію, заліза і марганцю. Що дуже важливо також і для шкіри, і для волосся – господині нас зрозуміють».

Такі системи очищення виготовляють на виробництві «Ecosoft» в Ірпені. Їх можна встановити як у квартирі, так і у великому будинку. Головне, щоб був доступ до електроживлення та каналізації. А щоб визначити, який саме тип фільтрів підійде для конкретної оселі, перш за все компанія робить широкий аналіз води.

Антон Батюк:
«А
наліз води, аудит місця – тобто ми повинні розуміти, що за обєкт, скільки там ванних кімнат, скільки мешкає людей, чи є там якість додаткові елементи (можливо, басейн, баня). Це важливі показники, тому що система буде мати різну продуктивність і, відповідно, вартість».

Вартість таких комплексних систем фільтрації побутової води «Ecosoft» – від 20 тисяч гривень. Взамін споживач отримує справну техніку, чисту сантехніку та краще здоров’я.

Антон Батюк:
«Доволі все доступно. Якщо ми будемо рахувати вартість обслуговування подібних систем – навіть із урахуванням виїзду інженера на щорічне технічне обслуговування і купівлі комплектуючих – це буде виходити не дорожче 290–300 гривень, ми це розраховували. Ціна, повторюсь, із усіма послугами на місяць не така вже за якість води й висока».

Що ж до обслуговування, то основні обстеження регулярно здійснює сервісна служба «Ecosoft». Господарям залишається тільки вчасно поновлювати в системі спеціальну соляну суміш.

Антон Батюк:
«Про обслуговування. Воно доволі просте: кришечка відкрилася – і ми засипаємо сіль, яка купується в будь-якому гіпермаркеті або в нас у магазині. Тобто єдине втручання від користувача – це засипка солі».

Останнім часом комплексні системи очищення води для квартир і котеджів набирають усе більшої популярності. Компанія «Ecosoft» виготовляє їх близько 7,5 тисяч на рік. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300