Семеро учнів Ірпінської школи мистецтв стали лауреатами престижного столичного конкурсу

Imgonline Com Ua Bigpicture 7giyujxcni2ouqp

Відразу семеро учнів Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського стали лауреатами престижного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Кампанелла», який відбувся в Києві. Про це повідомили в навчальному закладі.

Ґран-прі конкурсу завоював Максим Дехтяренко, який навчається гри на гітарі у класі викладачки Людмили Соколової.

Володарями першої премії стали двоє вихованців Валерія Пінчука – гітарист Тарас Товстий і ксилофоніст Данило Калинка. Другу премію журі конкурсу присудило Христині Яковлевій і Камілі Даниловій (академічний вокал, викладачка Наталія Дидикіна) та Златі Сулимі (естрадний вокал, викладачка Лариса Андрухович). Ще одна учениця Наталії Дидикіної Діана Шолкова посіла третє місце в номінації «естрадний вокал».

Крім того, юна піаністка Анна Кушнірук, яка навчається в класі Наталії Манівої, отримала спеціальний приз «Майбутня зірка».

Нагадаємо, торік Максим Дехтяренко став переможцем VII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Музичне Різдво». У вересні ц. р. на Міжнародному фестивалі «Melodies and dreams of Ukraine» дует Каміли Данилової та Діани Шолкової здобув ґран-прі; водночас у змаганні солістів Каміла виборола першу, а Діана – другу премію. Христина Яковлева в тому ж місяці стала лауреаткою другої премії Міжнародного конкурсу мистецтв «На хвилі творчості», а Анна Кушнірук у липні посіла друге місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Sea Stars», який проводився в Хорватії. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — актуальні новини Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300