Сергій Даніш: «Карантин – не привід зупиняти розвиток Коцюбинського»

Photoeditorsdk Export 2020 03 24t193458.204

У період карантину в Коцюбинському на Київщині активно продовжуються роботи з благоустрою, повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.  

«Наша команда переконана: карантин – це зовсім не привід зупиняти розвиток Коцюбинського! Тому зараз у селищі триває чимало роботи, зокрема з благоустрою. Ми почали висаджувати нові зелені насадження – кущі форзиції та спіреї, саджанці платану. У районі ДОЗу облаштовуємо невеликий сквер. Розпочали санітарну обрізку аварійних дерев. Уже зовсім скоро, як і обіцяли, візьмемося за благоустрій прибудинкових територій. А також невдовзі почнеться ямковий та капітальний ремонт доріг», — написав Даніш у соцмережі.

Нагадаємо, Коцюбинська селищна рада на сесії виділила 300 тис. грн на придбання продуктових наборів для самотніх літніх жителів селища та 350 тис. грн — на допомогу місцевій амбулаторії (надбавки лікарям за понаднормову роботу в період загрози епідемії, закупівлю засобів захисту та необхідних медикаментів).

Раніше перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин заявив, що в умовах карантинного режиму всі служби, які забезпечують життєдіяльність Ірпеня, продовжують працювати. Крім того, не припиняються роботи на об’єктах інфраструктури, які зараз будуються чи ремонтуються.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300