Сергій Даніш подякував громаді Коцюбинського за підтримку на виборах і проанонсував першу сесію селищної ради

124807113 892042654660108 7533309942241817123 O

Новообраний Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш подякував громаді за підтримку на виборах і повідомив, що незабаром відбудеться сесія оновленої селищної ради. Про це йдеться в дописі на його сторінці у фейсбуці.

«25 жовтня 58,9% виборців підтримали мою кандидатуру на пост Коцюбинського селищного голови. Мій найближчий опонент отримав 27,2% голосів. Я щиро дякую кожному із вас за таку потужну підтримку! Безмежно вдячний нашій команді, з якою ми разом прийшли до перемоги. Ця перемога – не лише моя. Це перемога кожного мешканця нашого селища. Це перемога всього Коцюбинського! Дякую!» — зазначив Даніш.

За його словами, вже найближчим часом відбудеться перша сесія Коцюбинської селищної ради нового скликання. «Про час проведення повідомлю згодом. Продовжуємо працювати для розвитку нашої громади», — додав селищний голова.

«Найближчий опонент» на виборах, про якого згадується в повідомленні — це ексголова селища Ольга Матюшина. Нагадаємо, вона була відсторонена від посади в березні 2018 року: на сесії селищної ради їй висловили недовіру дві третини депутатів.

У вересні 2019 року Київський окружний адміністративний суд відмовив Матюшиній у поновленні на посаді. У січні нинішнього року Шостий апеляційний адміністративний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін, а в лютому Верховний Суд відмовив у відкритті касаційного провадження.

Протягом двох років Сергій Даніш був виконувачем обов’язків селищного голови. За результатами виборів, які відбулися 25 жовтня ц. р., територіальна виборча комісія визнала його обраним Коцюбинським селищним головою.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300