Скорик-Шкарівська має бути позбавлена права на журналістську діяльність — Євгенія Антонюк

Skorik1

Ірпінська піарниця й медійниця Михайлина Скорик-Шкарівська має бути позбавлена права займатися журналістською діяльністю за «умисне розповсюдження бруду і фальші». Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці керівник відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк, коментуючи звинувачення Скорик-Шкарівської на свою адресу в «несприйнятті інакодумства й розпалюванні ворожнечі в соцмережах».

«Михайлині вже давно не цікава ні правда, ні істина. Вона пише і знімає виключно на замовлення та заради власного піару таке, що при простій перевірці фактів виглядає абсолютним абсурдом. А хтось це читає і вірить… Михайлина, як на мене, вже давно має бути покарана за весь той бруд і фальш, що розповсюджує абсолютно умисно. І це мають бути не просто штрафи, а позбавлення права займатись журналістською діяльністю», — вважає Євгенія Антонюк.

Вона висловила впевненість у тому, що «знайдеться людина, яка притягне Вас (Скорик-Шкарівську — ред.) до відповідальності за все, що пишете».

«Щодо розпалювання ворожнечі. Тут мені до пані Михайлини, як до неба пішки. Нагадаю, що саме вона після виборів до Верховної Ради України публікувала списки людей, які підтримували Володимира Карплюка, та закликала до політичної розправи над ними. Саме ця пані може повчити, як розпалювати ворожнечу, підривати ділову репутацію, принижувати честь і гідність, перекреслювати добрі справи», — зауважила очільниця відділу культури.

«Михайлино, перестаньте смішити публіку такими постами, а то враження, що у Вас уже всі теми закінчились», — додала Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, вчора перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин спростував опубліковану Скорик-Шкарівською інформацію про нібито примушування батьків 9-класників школи №1 переводити дітей в інші навчальні заклади. 

Раніше, у березні-квітні ц. р., Скорик-Шкарівська неодноразово розповсюджувала фейки про реконструкцію інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Директор лікарні Антон Довгопол закликав журналістів і редакторів всеукраїнських медіа не використовувати її повідомлення як джерело інформації та «мити руки після меседжів пані Михайлини»


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300