«Ірпінькомунікаціясервіс» онлайн

Bez Miann Y4

Єдиний комунальний провайдер Ірпеня — «Ірпінькомунікаціясервіс» — в умовах карантину допомагає медикам, активно розвиває онлайн-послуги і може надавати інтернет навіть за відсутності електроживлення.

«Ми разом з усім світом перейшли в режим онлайн. Але це не заважає нам надавати якісні послуги. Онлайн-навчання, онлайн-робота – це потроху стає для всіх закономірністю. І хто не зможе до цього пристосуватися, той випаде з гри. Наше завдання – надати якісний інтернет, а вже як його використати,  залежить від кожного», – розповідає менеджер КП «Ірпінькомунікаціясервіс» Олексій Туровський і додає, що карантин не заважає підприємству працювати стабільно, без перебоїв. І абонентів у цей період стає не менше, а навіть більше. На сьогоднішній день їх близько тисячі. І карантин не є перешкодою для того, аби підключати нових. Адже, щоб замовити послугу, людині не потрібно порушувати умови карантину і йти до офісу. Достатньо зателефонувати за номерами (097) 1989808, (066)1989808, (073) 1989808 – і замовлення одразу включають у графік роботи.

«Зараз активніше працюємо з новобудовами, де люди роблять ремонти своїх нових квартир і підключають до них перший інтернет. Тих же, хто хотів би перепідключитись, стримують карантинні умови. Люди думають, що перепідключення – це довготривалий процес і не хочуть із цим морочитись. Багато хто ще міркує колишніми стереотипами, коли підключення чи перепідключення інтернету затягувалося надовго. До того ж, вони остерігаються контактів», – каже Олексій.

Насправді, пояснюють у компанії, згадані роботи виконуються дуже просто і швидко, не порушуючи карантинного режиму мешканців. Майстрам немає потреби заходити до квартири і бачитися з її господарями. Бо перепідключення відбувається за межами оселі до кабеля, який уже там є. А всі інші питання вирішуються телефоном.

КП «Ірпінькомунікаціясервіс» не прининяє також подавати сигнал телебачення та інтернет в одному кабелі у приватний сектор. Така можливість з’явилася, як тільки-но в Ірпені почали будувати комунальну оптоволоконну мережу за найпрогресивнішою технологією Gpon. «Багато людей уже переконалися, що  формат «два в одному» – зручний і надзвичайно якісний. Тим більше, що ми збільшили й кількість телеканалів у пакеті. Окрім звичних, ми додали TV 1000,  TV 1000 Action,  TV 1000 World Kino, Viasat History, Viasat Sport та багато інших. Всього більше 70 каналів», –  зазначає Олексій.

Фахівці підприємства кажуть, що переваги сучасних технологій, які вони використовують, стосуються не лише приватного сектора, але й багатоповерхівок. Однією з них є те, що компанія може подавати інтернет за відсутності електроживлення. І якщо в абонента є Mini-UPS для роутера, то він буде стабільно отримувати якісний доступ до всесвітньої мережі навіть без світла.

На інтернет від КП «Ірпінькомунікаціясервіс» перейшли вже освітні заклади міста, медичні установи, усі комунальні підприємства і навіть багато комерційних. «На сьогоднішній день ми проклали понад 160 кілометрів оптоволоконної мережі і на цьому не зупиняємось. Спеціалісти, які це роблять, щодня виходять на лінію. Інші співробітники працюють з дому в онлайн-режимі. Загалом підприємство працює за звичним розкладом», – додав Олексій Туровський.

А ще в компанії повідомили, що один із їхніх автомобілів зараз служить ірпінським медикам. Кажуть, на ініціативу першого заступника міського голови Олександра Маркушина відгукнулися відразу і на період карантину передали транспорт лікарям.


Надія Заблоцька-Дроган

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300