Життя онлайн або особливості бізнес-карантину в Ірпені

Photoeditorsdk Export 2020 03 26t214720.157

В умовах суворого карантину українці навчаються жити по-новому. Взаємодія споживачів та ринку перейшла в посилений онлайн-режим. Посмакувати улюбленою стравою, пройти курси англійської чи потренуватися з особистим тренером, не виходячи з дому? Легко! Як це відбувається у Приірпінні, дослідили журналісти ITV.

Заклади громадського харчування – це той бізнес, який майже миттєво зумів підлаштуватися під строгі умови масштабної боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. Двері кафе і ресторанів зачинені, але мешканці Ірпеня можуть без проблем замовити готові страви додому онлайн на будь-який смак.

Наприклад, власну доставку лише на період карантину запустив ресторан «GOSTI». Доставка – безкоштовна. При самовивозі – знижка 15%. Замовлення можна залишати за телефоном (096)115-31-58.

Радить не відмовляти собі у вишуканих обідах чи вечерях під час карантину й ресторан «HANAMI». Заклад пропонує мультинаціональну кухню, зокрема, японську та американську. Мінімальне замовлення – від 200 грн. Замовлення приймають із 12:00 до 22:30 за телефоном (097)911-17-18.

А для поціновувачів грузинської кухні у режимі доставки та самовивозу в Ірпені працює ресторан «Хінкальня», що на вул. Паламарчука, 50-А. При замовленні від 300 грн доставка – безкоштовна. Деталі – за телефоном (073)008-53-47.

Швидко перейшли на дистанційну роботу й фітнес-клуби та тренажерні зали Ірпеня. Майже кожен заклад пропонує тренування онлайн і не тільки. Клуб «ReForma fitness», наприклад, організовує відео-тренування з гирями. А щоб заняття були ефективними, гирі своїм клієнтам надає додому!

Тренування онлайн не лише для дорослих, а й для дітей організовує спортивний клуб «Бойова жаба». Усі заняття безкоштовні! Деякі відбуваються у прямому ефірі.

Активно застосовують навчання онлайн і освітні заклади. Приватні, зокрема. Пропонує відеоуроки з малювання відома в Ірпені художниця, засновниця школи «Hurgri Art School» Євгенія Харгрі. Центр сучасної освіти і розвитку «Щаслива родина» організовує для дітей онлайн-уроки англійської мови, а також дистанційну підготовку до школи.

А от із чим можуть виникнути проблеми у мешканців Ірпеня, які вирішили перебувати в повній самоізоляції, то це з доставкою свіжих продуктів та медикаментів. Наразі жоден із відомих у місті мережевих супермаркетів не здійснює доставки продуктів до дверей. Через великий ажіотаж із замовленнями виникли серйозні проблеми і у всеукраїнського онлайн-сервісу доставки zakaz.ua. Зараз замовлення на сайті зробити неможливо. Складно  з онлайн-доставкою і в гіпермаркету «Ашан», який раніше без проблем доставляв продукцію у передмістя столиці.

Не здійснюють доставку ліків додому також і аптеки. Таке обмеження передбачено законодавством України. Як з’ясували журналісти ITV, зараз при потребі отримати ліки вдома мешканці Ірпеня можуть скористатися послугами сайту LIKI24. На період карантину цей сервіс спільно з «Укрпоштою» запустив безкоштовну доставку ліків у регіони. Зателефонуйте за номером (068)296-14-52, оформіть замовлення і представники «Укрпошти» безкоштовно доставлять вам ліки додому. Звичайно, таким чином можна отримати не всі медикаменти – ліки, які потребують особливих умов транспортування та зберігання, а також такі, що входять до переліку наркотичних, психотропних чи сильнодіючих засобів, не підлягають замовленню онлайн.

За спробами якомога швидше пристосуватися до нових умов життя у карантині мешканці Приірпіння почали об’єднуватися в тематичні групи у соціальних мережах. Наприклад, у групі «Ірпінь антивірусний 2020. Послуги, товари, доставка, онлайн-пропозиції» підприємці, які зараз не мають можливості працювати оффлайн, пропонують свої товари чи послуги, а користувачі фейсбука отримали чудовий майданчик, де можуть обрати і замовити те, що потрібно їм. Зараз там пропонують доставку овочів, фруктів, м’яса, риби, насіння, розсади, корму для тварин, товарів для рукоділля та ін. Приєднуйтеся!

І головне — залишайтеся вдома!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300