Стали відомі переможці конкурсу на відбудову та реконструкцію інфраструктурних об’єктів в Ірпені

332543382 756805085630728 8079481831096435473 N

Конкурсна комісія обрала 10 проєктів відбудови та реконструкції інфраструктурних об’єктів в Ірпені, які постраждали від російської агресії чи потребують оновлення. Конкурс проходив у межах проєкту Irpin Reconstruction Summit.

В Irpin Reconstruction Summit зазначили, що під час відбору журі враховувало пропозиції міжнародних фахових експертів  — архітекторів, дизайнерів, художників та урбаністів.

Проєкти відбудови/реконструкції були затверджені для:

  • Ірпінського історико-краєзнавчого музею, проєктна менеджерка Зореслава Дзюблюк;
  • Ірпінської міської бібліотеки ім. М. Рильського, проєктна менеджерка Ірина Гаврилюк;
  • Культурно-дозвільного центру «Дорога життя» (клуб мікрорайону Романівка), проєктний менеджер Руслан Савчук;
  • Центрального будинку культури проєктний менеджер Руслан Савчук;
  • Ірпінського центрального міського стадіону «Чемпіон» проєктний менеджер Павло Кормільцев;
  • Дошкільного навчального закладу «Веснянка», проєктна менеджерка Оксана Барвінко;
  • Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів та природокористування України проєктний менеджер Руслан Криша;
  • Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим економіко-правовим вивченням №2 проєктний менеджер Михайло Новосельський;
  • Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів мистецького профілю №1 імені А.С. Макаренка, проєктний менеджер Олександр Демченко;
  • Площі Свободи на місці старого ринку, проєктна менеджерка Марина Данільцева.

Також на розгляді комісії ще перебуває проєкт велосипедної доріжки від Станіслава Клименка та уточняється проєкт відбудови Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи.

Розробку проєктної документації профінансує Ірпінська міська рада, а на реалізацію проєктів планують залучати обласне, державне чи міжнародне фінансування. Зокрема, відбудова Ірпінського стадіону «Чемпіон» буде здійснена за підтримки платформи UNITED24.

Нагадаємо, Ірпінська міська рада спільно з Irpin Reconstruction Summit запрошує активних жителів територіальної громади та представників бізнесу пройти реєстрацію до заходів з написання майстер-плану та оновлення “Стратегії розвитку Ірпінської міської територіальної громади на 2022-2032 роки”, яка була розроблена раніше. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300