Статистика COVID-19 в Україні: ще 40 захворіли, троє видужали

240489

Станом на вечір 26 березня в Україні лабораторно підтверджено 196 випадків COVID-19, із них 5 — летальні. За добу виявлено 40 нових випадків захворювання. Про це повідомив Центр громадського здоров’я.

За даними Центру, оприлюдненими Київською облдержадміністрацією, на Київщині станом на першу половину дня 26 березня було офіційно підтверджено 25 випадків захворювання на коронавірус. Усі – дорослі. З них :

  • 14 – в Обухівському р-ні;
  • 4 – у Києво-Святошинському р-ні;
  • 2 – у м. Бровари;
  • по 1 – у м. Ірпінь, м. Бориспіль, смт Ставище, м. Біла Церква та Білоцерківському районі.

На стаціонарному лікуванні перебувають 9 осіб. Підозра на зараження — у 80 людей. Встановлено медичне спостереження за 230 контактними особами.

За інформацією, яку оприлюднив 26 березня ввечері мер Києва Віталій Кличко, протягом доби в столиці виявили 13 нових випадків коронавірусу (усього — 47). Наймолодшому з тих, що захворіли — 10 років, найстаршому — 70. Шестеро пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці.

Тим часом Чернівецька облдержадміністрація заявила про те, що вилікувалися ще троє людей, які хворіли на COVID-19.

Про перше одужання стало відомо 20 березня: з лікарні виписали жителя Чернівців, у якого вперше в Україні виявили коронавірус.

Нагадаємо, як повідомив 26 березня перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, за минулу добу в Ірпені було встановлено 9 підозр на наявність коронавірусної інфекції, жодна з них поки що не підтверджена лабораторно. Усього від початку карантину в Ірпені — 12 підозр, із яких одна отримала лабораторне підтвердження, а два дослідження дали негативний результат.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300