Офіційно: стоматологію у Ворзелі не закриють, а відремонтують

Stomatologija 9

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) «Ірпінська стоматологія» спростувало недостовірну інформацію щодо скорочення ставки лікаря-стоматолога у Ворзельській філії медзакладу. Про це йдеться в заяві КНП, розміщеній на його сторінці в соцмережі.

«
КНП «Ірпінська стоматологія» офіційно спростовує інформацію, викладену деякими користувачами Facebook, щодо намірів скорочення ставки лікаря-стоматолога у Ворзельській філії підприємства. Станом на 06.08.2019 р. посада лікаря-стоматолога Ворзельської філії є вакантною (попередній лікар звільнився за згодою сторін 01.08.2019 р.). Кадровою службою КНП вживаються заходи з пошуку нового кваліфікованого фахівця для забезпечення надання спеціалізованої стоматологічної допомоги мешканцям селища Ворзель», – сказано в заяві.

Водночас повідомляється про плани проведення ремонту стоматологічного кабінету й технічного обслуговування його обладнання.

«У червні керівництвом КНП проведено контрольне визначення кількості відвідувань та відповідність санітарно-епідеміологічного стану стоматологічного кабінету у Ворзельській філії… Встановлено вкрай низький показник звернень по стоматологічну допомогу та низький рівень відповідності стану кабінету сучасним санітарним та державним будівельним нормам. З метою підвищення привабливості та комфортності відвідування стоматологічного кабінету, доведення санітарно-епідеміологічного стану до чинних норм, запропоновано провести поточний ремонт кабінету та технічне обслуговування наявного медичного обладнання, що перебуває на балансі КНП», – зазначають в «Ірпінській стоматології».

Також у заяві повідомляється, що на період проведення ремонту буде складено графік прийому мешканців Ворзеля на базі підприємства в Ірпені, по вул. Садовій, 38.

Інформацію КНП «Ірпінська стоматологія» підтвердила заступниця міського голови Олена Чернявська, яка курує медичну сферу.

«Хочемо заспокоїти громаду та повідомити, що з метою підвищення привабливості та комфортності відвідування ворзелянами стоматологічного кабінету, доведення санітарно-епідеміологічного стану до чинних норм Ірпінська міська рада залучає додаткове фінансування та планує провести поточний ремонт стоматологічного кабінету, а також технічне обслуговування наявного медичного обладнання, що перебуває на балансі КНП», – зазначила вона на своїй сторінці у Facebook.

Олена Чернявська закликла «активних мешканців, депутатів та просто небайдужих громадян щоразу перевіряти інформацію». «Просимо при появі проблемних питань відразу звертатися до адміністрації міста, адже ми завжди відкриті до діалогу!» – наголосила заступниця мера.

«Ворзель є і залишиться назавжди унікальним місцем всього нашого регіону, тому будь-які конструктивні пропозиції та ініціативи громади будемо намагатися підтримувати і разом реалізовувати», – додала Олена Чернявська.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300