Студенти Ірпінського коледжу завоювали 6 медалей на міжнародних змаганнях із єдиноборств

Photoeditorsdk Export 2019 11 13t145645.203

Студенти Ірпінського державного коледжу економіки та права завоювали срібну й три бронзові медалі на чемпіонаті світу з греплінгу, «золото» – на міжнародному турнірі з дзюдо та «срібло» Кубка Європи зі змішаних єдиноборств. Про це повідомляє сторінка навчального закладу у Facebook та сайт Федерації греплінгу України.

На молодіжному чемпіонаті світу з греплінгу, який відбувся в столиці Азербайджану, студентка Єлизавета Чехранова (вагова категорія +65 кг) посіла друге місце серед кадетів у розділі «гі» (боротьба в кімоно) і третє – в розділі «ноу гі» (уніформа – шорти і футболка). Артем Чорний (71 кг) здобув бронзові медалі в обох розділах серед юніорів.

У змаганнях юніорів беруть участь спортсмени у віці 18–19 років, до кадетів належать борці 16–17 років.

У командному заліку збірна України посіла третє місце в перший день змагань (ноу-гі) і четверте – у другий (гі). 

На міжнародному турнірі з дзюдо «Borsa Open» студентка коледжу Анжеліка Лемешко завоювала перше місце. Змагання проходили в Боснії та Герцеговині. Участь у них узяли близько 1200 борців із 28 країн.

Також повідомляється, що срібну медаль змагань за Кубок Європи із змішаних єдиноборств (козацького  двобою), які пройшли в Польщі, виборов студент Іван Когай. Він виступав у віковій категорії 16–18 років та у вазі до 70 кг.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300