Студенти ірпінського Університету третього віку взяли участь у Міжнародному фестивалі літньої Сеньйоріади (фото, відео)

118005322 10158441984347141 4903688928789896924 O

Більше 30 студентів ірпінського Університету третього віку «Світ» віком від 50 до 74 років узяли участь у ІV Міжнародному фестивалі літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я». Цього разу змагання проходили в онлайн-режимі — команди університетів третього віку з різних міст і країн виступали у себе вдома. Про це розповіла учасниця турніру Світлана Шилова.

Ірпінська частина фестивалю проходила на стадіоні Університету Державної фіскальної служби України (УДФСУ), на базі якого діє Університет третього віку «Світ», а також у тирі.

Спортсмени поважного віку змагалися у згинанні-розгинанні рук в упорі лежачи, підніманні тулуба в сід за 1 хвилину, присіданнях за 30 секунд, нахилах тулуба вперед із положення сидячи, набиванні кульки тенісною ракеткою, накиданні кільця, влучанні м’ячем у баскетбольний кошик, бігу на 60 м, велосипедних перегонах та стрільбі з пневматичної зброї. Також чи не вперше в Ірпені було проведене змагання з петанку.

Перед стартом турніру його учасників привітали президент ГО «Асоціація університетів третього віку «Клепсидра», директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій УДФСУ Артур Горбовий та професорка кафедри менеджменту Аліна Халецька.

«Заряду бадьорості та енергії спортсменам вистачить надовго, бо отримали її не тільки від фізичного руху, а й від гарних емоцій, від відчуття єдності колективу та взаємодопомоги», — відзначила Світлана Шилова.

Нагадаємо, Університет третього віку «Світ» був організований минулого року. Цьогоріч у лютому його команда взяла участь у міжнародній зимовій Сеньйоріаді в Польщі та привезла звідти дві бронзові медалі.   

Gepostet von Svitlana Shilova am Sonntag, 16. August 2020

Фото Світлани Шилової

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300