Студенти ірпінського Університету третього віку здобули п’ять призових місць на Сеньйоріаді

Photoeditorsdk Export 2021 08 25t164351.132

Команда ірпінського Університету третього віку «Світ» виборола п’ять призових місць на V Міжнародній Сеньйоріаді «Спорт для всіх заради здоров’я», яка відбулася в Луцьку. Про це повідомив учасник команди, директор Ірпінського історико-краєзнавчого музею Анатолій Зборовський.

Перше місце у змаганнях із настільного тенісу посіла Світлана Цимбалюк, друге – Світлана Бруховецька. Микола Ейсмонт і Світлана Шевцова вибороли «бронзу» в номінації «Універсальний спортсмен», а Віталій Дмитруха був третім серед «універсальних силачів». Не здобула призового місця, однак показала хороший результат адміністраторка команди Тетяна Ледньова, яка попри погане самопочуття взяла участь у забігу на 500 метрів.

Загалом у турнірі взяли участь понад 500 спортсменів із багатьох областей України, а також із Польщі й Литви. Змагання з різних видів спорту та конкурси відбувалися у вікових категоріях 50+, 60+, 70+ і 80+.

«Насиченою була культурна програма. Капітан ірпінської команди Ігор Балан вразив усіх майстерним виконанням української народної пісні «Чорнії брови, карії очі», а для гостей із Польщі продекламував вірш польської лауреатки Нобелівської премії Віслави Шимборської мовою оригіналу. Учасники змагань ознайомилися з красивим старовинним містом Луцьком на оглядовій екскурсії, відвідали Луцький замок, музей волинської ікони, познайомилися з унікальним луцьким скульптором Миколою Голованем тощо», – розповів Анатолій Зборовський.

Він також зазначив, що тепер ірпінські студенти Університету третього віку готуються до Сеньйоріади, яка відбудеться в Польщі в середині вересня.

Як повідомлялося, минулого тижня команду Університету третього віку «Світ» урочисто проводжали на міжнародну Сеньйоріаду в Луцьк. Урочистості відбулися в залі спортивної слави Університету державної фіскальної служби України, на базі якого діє УТВ «Світ». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300