«Синергія» відновлює будівництво школи в Ірпені

School Synergy1 W=1088

Будівельна група «Синергія» відновлює роботи з будівництва загальноосвітньої школи I-III ступенів по вулиці Достоєвського та в провулку Озерному в Ірпені (Київська область). Раніше суд зняв арешт із земельної ділянки, відведеної під школу. Про це повідомила пресслужба групи.

«Ми розпочали підготовчий етап будівництва школи. А саме — приступили до земельних робіт, аби підготувати котлован під фундамент», – йдеться в повідомленні. 

Його автори нагадали, що у вересні 2019 року «Синергія» «анонсувала будівництво ліцею, об’єднаного з початковою школою та гімназією». «При проєктуванні будівлі та шкільних приміщень ми традиційно врахували кращий світовий досвід та тренди сучасної шкільної освіти. Тому тут буде все необхідне для продуктивного навчання та занять спортом», – зазначає пресслужба.

За інформацією «Синергії», 16 січня Печерський районний суд зняв арешт із земельної ділянки, де розпочинається будівництво навчального закладу. «Ухвала оскарженню не підлягає і вступає в дію з моменту оголошення», – підкреслює пресслужба. У повідомленні зазначається, що арешт на землю незаконно наклала восени суддя Ірпінського міського суду.  

Нагадаємо, згідно з проєктом, школа буде розрахована на 42 класи, в яких навчатимуться близько 1200 учнів. У триповерховій будівлі також розмістяться зали для проведення заходів і занять спортом, повноцінний басейн, бібліотека, майстерні, велика зона відпочинку. На прилеглій території обладнають дитячі та спортивні майданчики. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300