Так будувалася «Burgundiа» від Товариства «Відважних» (відео, фото)

09

Товариство «Відважних» презентувало відеоролик та фотозвіт про будівництво житлового комплексу «Burgundia» в Ірпені. Про це повідомив сайт компанії.

«За рік професіонали «Відважних» завершили створення одного з найкращих житлових комплексів у регіоні – «Burgundia». Команда Товариства «Відважних» доклала максимум зусиль, аби створити дійсно особливе місце для щасливого життя наших майбутніх мешканців. ЖК «Burgundia» – це вчасно здані комунікації, сучасне озеленення, найкращі фасади в місті, надійна система безпеки, вишукані холи», – зазначається в повідомленні.

Комплекс побудований на монолітно-збірному фундаменті, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад оздоблений декоративною штукатуркою. Територія комплексу закритого типу, перебуває під цілодобовою охороною та відеонаглядом, доступ до ЖК мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID».

«Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками Товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних»  побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше Товариство «Відважних» здало житловий комплекс «Central House» та на 11 місяців раніше вручило ключі від власних квартир інвесторам житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом Товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені», – розповідається на сайті.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300