«Толокери» та Фонд відновлення Ірпеня допомагають родині Булатових повернути дах над головою (відео)

Це понівечена війною квартира молодої ірпінської родини Булатових. Наша знімальна група побувала тут уперше в середині листопада. Саме тоді за ремонт оселі взялася волонтерська команда «Толокерів» за підтримки Фонду відновлення Ірпеня.

І ось наш новий візит. За два тижні «Толокери» розібрали завали та підготували квартиру до нового етапу – утеплення і штукатурки. Матеріали для робіт передав Фонд відновлення Ірпеня.

Ілона Булатова, мешканка Ірпеня:
«Нам надали гіпсокартон, аби робити перестінки, вату для шумоізоляції, і надали штукатурку для стяжки стін. На сьогоднішній день ми продовжуємо працювати, бо є з чим».

Кирило працює в цій квартирі вже не першу суботу. По буднях він програміст, а на вихідних – волонтер-«толокер».

Кирило, волонтер:
«Ми налаштовані допомогти людям. Зараз ми робимо перестінок. Будемо використовувати матеріали, що передав Фонд відновлення Ірпеня».

Нагадаємо, громадську організацію «Фонд відновлення Ірпеня» заснували міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк та народний депутат України Сергій Тарута. Її презентували на початку серпня. З того часу Фонд активно допомагає постраждалим містянам. До Фонду відновлення передають матеріали будівельні компанії, донатять благодійники та медійно підтримують відомі зірки українського шоу-бізнесу. Звернутися по допомогу або допомогти можна на сайті Фонду.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300