Товариство «Відважних» готує до заселення ЖК «Burgundia» (відео)

Золотисті березові алеї, вічнозелені кущі самшиту, помаранчеві катальпи. Таке різнобарв’я тепер прикрашає територію житлового комплексу «Burgundia». Це новобудова Товариства «Відважних». Комплекс проєктувався як житло у стилі «Пори року», щоб красиво було завжди.

Володимир Співак, директор Товариства «Відважних»:
«Ми повністю поміняли систему поливу, розробили класні зелені зони, додали вічнозелених насаджень, нових рослин, удосконалили озеленення, прогулянкові зони, допрацювали пагорби, які будуть прикрашати і вже зараз прикрашають наш комплекс. Зроблені настільки сучасні системи, що вони дозволять майбутнім мешканцям і обслуговуючим організаціям економити кошти на благоустрої. Що маю на увазі? Це автоматичні поливи, це контролери дощу, це зволоження кореневої системи. Маємо двори з удосконаленим озелененням, із вічнозеленими рослинами, маємо різнобарв’я різних трав, квітів, які квітнуть у різні пори року».    

А помилуватися на території ЖК і справді є чим! У затишних двориках розляглися цікаві пагорби, вкриті смарагдовими газонами, біля парканів вишикувалися зелені туї, екзотичні сакури – сусіди декоративних яблунь, а примхливі катальпи, здається, знайшли спільну мову з кущами-пухироплідниками.

Усі рослини «живляться» за допомогою сучасної системи автополиву із трьохсот дощувачів.

Павло Заїць, керівник напрямку озеленення ЖК «Burgundia»:
«Це нам дає можливість раціонально використовувати воду в сьогоднішній час – це по-перше, а по-друге – мінімізувати участь людей у даному процесі. Тобто там стоїть автоматика, яка чітко визначає об’єми води в той період, коли вони потрібні».

Керівник напрямку озеленення комплексу Павло Заїць розповідає: у проєкті прибудинкової території кожний елемент має певну місію. Як от ландшафт і його так звана геопластика тут відіграє важливу роль.

Павло Заїць:
«Для того, щоб розділити в подальшому зони перебування жителів у даному комплексі й максимально дати можливість їм комфортно тут відпочивати, жити, займатися бізнесом і взагалі насолоджуватися життям».

Лише два місяці тому керівництво будкомпанії – Товариства «Відважних» – розпочало масштабне відновлення комплексу після російських загарбників. А вже на початку грудня сюди заселяться власники квартир і вже самі зможуть відчути всю привабливість життя у стилі «Пір року».

Володимир Співак:
«Ми покажемо їхні квартири, вони зможуть уже приступити до ремонтів. Із задоволенням чекаємо наших власників квартир 3 грудня на заселення нашого комплексу».


Підписуйтеся на 
Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300