Товариство «Відважних» отримало будівельну премію IBUILD-2021 у номінації «Професійне визнання»

Photoeditorsdk Export 2021 12 09t114534.991

За результатами 2021 року Товариство «Відважних» стало володарем ІХ Всеукраїнської будівельної премії IBUILD-2021 у номінації «Професійне визнання». Про це повідомляється на фейсбук-сторінці компанії.

IBUILD – це головна будівельна премія України, якою відзначають найкращих представників будівельної галузі та ринку нерухомості, найкращі будівельні й девелоперські компанії, об’єкти та проєкти поточного року. Премія заснована Конфедерацією будівельників України.  

Виступаючи під час вручення нагороди, СЕО Товариства «Відважних» Володимир Карплюк подякував президенту Конфедерації Льву Парцхаладзе за його вагомий особистий внесок у розвиток будівельної галузі.

Як зазначили в пресслужбі Товариства «Відважних», це «група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще». Партнерами та співзасновниками Товариства є Володимир Співак і Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300