Товариство «Відважних» розпочало роботи з відновлення ЖК «Burgundia-1»

26cd25fca17b8db579bd223a1de9e6a09d74129a

Товариство «Відважних» розпочало роботи з відновлення житлового комплексу «Burgundia-1», що постраждав від воєнних дій в Ірпені. Ворожою артилерією було пошкоджено декілька несучих конструкцій будинків, знищено вікна, потрібно відновлювати систему електропостачання, капітального ремонту потребують дахи будинків. Про це повідомляє сайт ТОВ «Відважних».

У Товаристві запевняють, що житловий комплекс буде відновлений у найкоротші терміни, інвесторів інформуватимуть про хід робіт.

«Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо», – зазначається на сайті.

Наголошується, що Товариство «Відважних» на 9 місяців раніше від заявленого строку здало в експлуатацію житловий комплекс «Central House» та на 11 місяців раніше вручило інвесторам ключі від квартир у ЖК «Novator Irpin». Наразі «Відважних» готується до вручення ключів власникам квартир житлового комплексу «Burgundia», який уже введено в експлуатацію.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300