Товариство «Відважних» стало спонсором веломандрівок відомих українських відеоблогерів (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 10 26t175754.928

Товариство «Відважних» стало спонсором веломандрівок, які здійснюють яскраві представники українського весипедного руху, організатори багатьох масштабних велоподій і відомі відеоблогери Йохан Кляйн, Ігор Устименко та їхні однодумці. Про подорожі цих велосипедистів Україною, Європою й Азією розповідає youtube-канал «Adventure Team».

Сьогодні у блозі з’явилася захоплююча відеорозповідь про велопоїздку Йохана Кляйна зі столиці Данії до шведського міста Гетеборга. Метою пробігу був музей «Вольво», куди Йохан мріяв потрапити близько 10 років.

До Копенгагена він дістався літаком, далі велосипедом доїхав до поромної переправи через морську протоку Ересунн, на протилежному боці якої розташоване шведське місто-порт Гельсінгборг. Із Гельсінборга велоблогер вирушив на північний захід до Гетеборга. Він подолав близько 300 км, двічі ночував у наметі, а добравшись до кінцевої точки маршруту, побував у гостях у земляка з України (теж завзятого велосипедиста), відвідав омріяний музей та влаштував собі екскурсію другим за величиною містом Швеції.  

На відео, яке зняв Йохан Кляйн у цій подорожі – численні мальовничі краєвиди двох скандинавських країн та цікава розповідь про їхню велосипедну інфраструктуру. 

«Хочу дуже подякувати нашим друзям – Товариству «Відважних» – людям, які щиро вболівають за велосипедну культуру в Україні та за розвиток нашої країни в цілому. Вони не лише підтримують нас у наших поїздках, але ще й виступають генеральними спонсорами веломарафону «TransUkraїne». Це хлопці, які розвивають нашу країну, будують красиві будинки, красиві райони, розвивають міста, підтримують спорт і здоровий спосіб життя», – зазначив у кінці мандрівки Йохан Кляйн.

Нагадаємо, впродовж 2021 року в Ірпені відбулося шість всеукраїнських і міжнародних велоподій для дорослих і дві велогонки для дітей. Товариство «Відважних» стало генеральним спонсором майже всіх цих заходів – веломарафонів «TransUkraїne – bikepacking race 2021» і «GRVL200 – Ірпінь», організатором яких був Йохай Кляйн, велопробігів «Gravel Challenge» і «Хаща», велоквесту «Романівські болота», дитячих перегонів «Irpin Kids Time» та «Irpin Kids Bike». Також ТОВ «Відважних» та Ірпінська міськрада виступили головними партнерами 50-кілометрового маршруту велогонки «Київська сотка».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

Сьогодні, 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

Сьогодні, 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

Сьогодні, 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

Сьогодні, 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

Сьогодні, 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

Сьогодні, 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300