Товариство «Відважних» та Інвестгрупа «Molodist» подарували Ірині Коляденко ще одну квартиру

Photoeditorsdk Export 2021 08 26t091124.275

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» подарували квартиру в ірпінській новобудові бронзовій призерці Олімпіади в Токіо борчині Ірині Коляденко. Це сталося одразу після того, як спортсменка вирішила віддати своєму тренеру Володимиру Яременку квартиру, подаровану їй напередодні головою облдержадміністрації. Про це повідомила пресслужба ТОВ «Відважних».

Сертифікат на квартиру в Ірпені спортсменці вручили директор Інвестиційної групи «Molodist» і СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Мер закликав інші громади наслідувати приклад Ірпеня. «Даруйте квартиру олімпійцю та його тренеру», – зазначив Маркушин.

Нагадаємо, про своє рішення віддати тренеру та його сім’ї отриману від КОДА квартиру Ірина Коляденко повідомила вчора на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру на 41 м. кв…. Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який не тільки мене тренує, а й завжди був поряд. Ну, щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоч у нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру “ДЯКУЮ”!!! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку», – написала, зокрема, Ірина.

Нагадаємо, 22-річна Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо 4 серпня. Ірина – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

17 серпня Президент України Володимир Зеленський вручив Ірині Коляденко орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». 

                                                              
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300