Товариство «Відважних» та Інвестгрупа «Molodist» преміюватимуть учнів і вчителів ірпінських шкіл за перемоги на обласних і всеукраїнських олімпіадах

Photoeditorsdk Export 2022 02 09t154225.848

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» преміюватимуть учнів шкіл Ірпінської громади – переможців обласних і всеукраїнських олімпіад – та їхніх учителів. Про це заявив голова Інвестиційної ради Ірпеня, СЕО Товариства «Відважних» та Інвестгрупи «Molodist» Володимир Карплюк.

«Дякую всім вчителям Ірпінської громади та всієї Київщини, які виховують в дітях бажання вчитися та передають їм спрагу до нових знань! Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» зі свого боку ініціюють преміювання коштом наших компаній учнів та вчителів шкіл Ірпінської громади за перші місця на обласних та всеукраїнських олімпіадах», – написав Карплюк на своїй фейсбук-сторінці й телеграм-каналі.

Він також зауважив, що ТОВ «Відважних» та ІГ «Molodist» продовжують опікуватися Ірпінським ліцеєм інноваційних технологій (ІЛІТ).

«Щодня отримуємо чудові новини про наукові успіхи ліцеїстів. Минулого тижня я вже розповідав про переможця обласної олімпіади з інформатики, учня ІЛІТ Антона Бута. А сьогодні стало відомо, що учень 8-М класу ІЛІТ Микита Колесніченко став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики, зайнявши перше місце серед учнів усієї Київщини, і тепер готується представляти Ірпінь на всеукраїнському рівні. Талановитою наставницею Микити є вчитель фізики Наталія Дмитренко», – зазначив голова Інвестради.

Нагадаємо, друге місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики здобув дев’ятикласник Ірпінської загальноосвітньої школи №17 Нікіта Матяш.

Також четверо учнів Ірпінської школи №12 стали призерами обласного етапу олімпіади з української мови та літератури: Юлія Стефаник і Мілана Жук завоювали перші місця, Сергій Желясков – друге й Альона Коломієць – третє. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300